اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:8

روش‌های ما برای فریز این مواد غذایی اشتباه بود

روش‌های ما برای فریز این مواد غذایی اشتباه بود

اغلب مواد غذایی در فریزرهای خانگی حدود دو تا سه ماه سالم می‌مانند، ولی دستورالعمل و نکات نگهداری با توجه به نوع ماده غذایی متفاوت است. البته مدت زمانی که برای فریز کردن مواد غذایی گفته می‌شود، بیشتر از آنکه در ارتباط با سلامت آنها باشد، به کیفیت ماده غذایی برمی‌گردد.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 فروردین 1403ساعت انتشار : 19:0:10