اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:47

تکذیب سرطان‌زا بودن نان‌های سنتی/ تنور تنها 20 درصد در کیفیت نان تأثیر دارد

تکذیب سرطان‌زا بودن نان‌های سنتی/ تنور تنها 20 درصد در کیفیت نان تأثیر دارد

حرارت فعلی در نانوایی‌های سنتی باعث سرطان‌زا بودن نان‌ها نمی‌شود.

منبع خبر : ایانا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 آذر 1395ساعت انتشار : 8:22:49