اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:55

کاهش 35 درصدی مصرف لبنیات و 22 درصدی مصرف گوشت در کشور/ عملکرد جزیره‌ای برخی سازمان‌های متولی غذای سالم

کاهش 35 درصدی مصرف لبنیات و 22 درصدی مصرف گوشت در کشور/ عملکرد جزیره‌ای برخی سازمان‌های متولی غذای سالم

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران گفت: تمام مؤلفه‌ها در اقتصاد باید با هم هماهنگ شوند، تا مردم از غذای سالم برخودار شوند، اما برخی سازمان‌های متولی، دارای سیاست‌گذاری‌ متضاد هستند و جزیره‌ای عمل می‌کنند.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 شهریور 1395ساعت انتشار : 14:12:21
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کاوه زرگران پیش از ظهر امروز در افتتاحیه دومین همایش و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان اظهار داشت: صادرات خوراک دام آماده در یک بازه زمانی 10 ساله از 7.5 میلیون دلار به 81 میلیون دلار در سال 94 رسیده است. وی با اشاره به عملکرد وزیر جهاد در حوزه خوراک مصرفی دام کشور گفت: تراز تجاری این حوزه رو به بهبود گذاشته تا حدی که کنجاله و سویا بیشتر توسط صنایع داخلی تأمین می‌شود و اگر زمانی صنایع روغن‌کشی با 8 درصد ظرفیت کار می‌کرد، اکنون به بالای 40 درصد رسیده است و وزارت جهاد کشاورزی صنایع روغن‌کشی خاموش و شاید تعطیل را راه‌اندازی کرده است. رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران الزام واحدها در مصرف خوراک دامی که توسط کارخانجات تهیه می‌شود را اقدامی مثبت در جهت تولید دام سالم دانست و افزود: در گذشته آماری تکان دهنده از بار میکروبی و سم آفلاتوکسین که در شیر وجود داشت و به بدن انسان منتقل می‌شد، مواجه بودیم و این مسئله با تدبیر سازمان دامپزشکی حل شده است. زرگران در بخش دیگری از سخنان خود به سیاست‌گذاری‌های متضاد برخی سازمان‌ها هم اشاره‌ای کرد و گفت: در برخی تصمیمات بعضا جزیره‌ای عمل می‌شود، در صورتی که باید یک همخوانی بین سازمان‌های متولی به وجود آوریم. به گفته دبیر کانون صنایع غذایی ایران بنا بر اعلام بانک مرکزی در چند سال اخیر و در شرایط رکود مصرف لبنیات در کشور 35 درصد و مصرف گوشت 22 درصد کاهش یافته است. انتهای پیام/ب