اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 30 خرداد ماه 1398 ساعت: 12:0:45

سلامت مواد غذایی در مناطق سیل زده جدی گرفته شود

سلامت مواد غذایی در مناطق سیل زده جدی گرفته شود

تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه گفت: احتمال آلودگی و فساد در مواد غذایی در مناطق سیل زده در بخش های تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی و به تبع آنها تغذیه افراد درگیر در منطقه بحران زده بیشترین اثر را بر سلامت تغذیه ای می گذارد و باید از سوی کمک رسانان جدی گرفته شود.

منبع خبر : ایرنا - بهداشتلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 فروردین 1398ساعت انتشار : 7:0:54
تهران- ایرنا- یک متخصص تغذیه گفت: احتمال آلودگی و فساد در مواد غذایی در مناطق سیل زده در بخش های تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی و به تبع آنها تغذیه افراد درگیر در منطقه بحران زده بیشترین اثر را بر سلامت تغذیه ای می گذارد و باید از سوی کمک رسانان جدی گرفته شود.