اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 31 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 31 فروردين ماه 1403 ساعت: 17:0:56

کاهش بهای شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش قیمت کاکائو در بورس نیویورک

کاهش بهای شکر، قهوه و آب پرتقال و افزایش قیمت کاکائو در بورس نیویورک

مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز چهارشنبه مورخ 25 آوریل، نرخ شکر با 0.23 سنت کاهش به هر پوند 11.15 سنت رسید.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:5
مواد غذایی> اقتصاد غذا - در پایان معاملات روز چهارشنبه مورخ 25 آوریل، نرخ شکر با 0.23 سنت کاهش به هر پوند 11.15 سنت رسید. به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نرخ پایان معاملات در واقع میانگین دامنه نوسانات آن بود. در مجموع بهای شکر خام را امتیازات فنی بازار حمایت می کرد. در همین حال نرخ قهوه در بورس مذکور نیز به هر پوند 118.45 سنت تنزل یافت. نرخ پایان معاملات قهوه نزدیک به نرخ پایین در فصل جاری بود.افزون بر این، نرخ کاکائو با 41 دلار افزایش به هر تن 2856 دلار ترقی کرد. نرخ پایان معاملات نزدیک به نرخ بالای آن در فصل جاری بود. در تحولی دیگر نرخ پنبه هر پوند 84.37 سنت بود که بیانگر افزایش 0.286 سنتی آن بود. قیمت کنسانتره آب پرتقال یا 0.55 سنت کاهش به هر پوند 1.47 دلار رسید. فروش های سودگرانه در  کاهش  بهای آب پرتقال نقش داشت.