عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه هر چه میزان فرآوری مواد غذایی بیشتر باشد، میزان سدیم آن بیشتر است، گفت: جهت حفظ سلامتی مصرف یک قاشق چایخوری نمک در روز مجاز است.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آذر 1395ساعت انتشار : 12:33:37عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه هر چه میزان فرآوری مواد غذایی بیشتر باشد، میزان سدیم آن بیشتر است، گفت: جهت حفظ سلامتی مصرف یک قاشق چایخوری نمک در روز مجاز است.