اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

کاهش خطر سائیدگی مفصلی با مصرف فیبر بیشتر

کاهش خطر سائیدگی مفصلی با مصرف فیبر بیشتر

مصرف مواد غذایی که فیبر بیشتری دارند می‌تواند ریسک ابتلا به ساییدگی زانو را کاهش دهد.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 تیر 1396ساعت انتشار : 3:27:18
مصرف مواد غذایی که فیبر بیشتری دارند می‌تواند ریسک ابتلا به ساییدگی زانو را کاهش دهد.