اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:4

خوردن چیپس در کودکی، عامل 50 درصد بروز دیابت در افراد است

خوردن چیپس در کودکی، عامل 50 درصد بروز دیابت در افراد است

رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استفاده از چیپس، شیرینی، فست فود و مواد غذایی دارای اسید چرب ترانس در دوران کودکی عامل ۵۰ درصد بروز دیابت در کشورمان است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 13:11:12
رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استفاده از چیپس، شیرینی، فست فود و مواد غذایی دارای اسید چرب ترانس در دوران کودکی عامل ۵۰ درصد بروز دیابت در کشورمان است.