اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:1

افزایش میل به غذاهای چرب با مصرف زیاد نمک

افزایش میل به غذاهای چرب با مصرف زیاد نمک

دو تحقیق که توسط محققان دانشگاه دیکین در استرالیا انجام شدند و در Journal of Nutrition و Chemical Senses به چاپ رسیدند، تاکیدی بر این ضرورت است که استفاده از نمک و یا سدیم در محصولات صنایع غذایی کاهش یابد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 اسفند 1394ساعت انتشار : 9:7:53
دو تحقیق که توسط محققان دانشگاه دیکین در استرالیا انجام شدند و در Journal of Nutrition و Chemical Senses به چاپ رسیدند، تاکیدی بر این ضرورت است که استفاده از نمک و یا سدیم در محصولات صنایع غذایی کاهش یابد.