اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:52

استفاده از تجربیات علمی در مجموعه زر

استفاده از تجربیات علمی در مجموعه زر

گروه بنگاه‌ها: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای ایران در بازدید از کارخانه‌های گروه زر گفت: حمایت جامعه علمی ‌از این مجموعه ضروری است. دکتر هدایت حسینی در این مراسم که در حضور استادان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و مدیران گروه صنعتی و پژوهشی زر انجام شد، افزود: معمولا اظهارنظرهایی در فضاهای مختلف جامعه در مورد محصولات صنایع غذایی مطرح می‌شود که جنبه تخصصی ندارند و یکی از مزیت‌های انستیتو این است که در جمع همکاران خانواده صنعت غذا و متخصصان حوزه تغذیه و سلامت تضارب آرا صورت می‌گیرد و می‌تواند براساس واقعیات و شواهد، در حوزه سلامت مواد غذایی و نحوه درست مصرف آنها اطلاع‌رسانی کند.

منبع خبر : دنیای اقتصاد - بازرگانیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 11:41:38
گروه بنگاه‌ها: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای ایران در بازدید از کارخانه‌های گروه زر گفت: حمایت جامعه علمی ‌از این مجموعه ضروری است. دکتر هدایت حسینی در این مراسم که در حضور استادان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و مدیران گروه صنعتی و پژوهشی زر انجام شد، افزود: معمولا اظهارنظرهایی در فضاهای مختلف جامعه در مورد محصولات صنایع غذایی مطرح می‌شود که جنبه تخصصی ندارند و یکی از مزیت‌های انستیتو این است که در جمع همکاران خانواده صنعت غذا و متخصصان حوزه تغذیه و سلامت تضارب آرا صورت می‌گیرد و می‌تواند براساس واقعیات و شواهد، در حوزه سلامت مواد غذایی و نحوه درست مصرف آنها اطلاع‌رسانی کند.