اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:55

پایان فقر و گرسنگی از مسیر «اهداف توسعه پایدار» سازمان ملل/ سه چهارم از آمار فقر در مناطق روستایی است/ لزوم افزایش تولید مواد غذایی در جهان تا 60 درصد

پایان فقر و گرسنگی از مسیر «اهداف توسعه پایدار» سازمان ملل/ سه چهارم از آمار فقر در مناطق روستایی است/ لزوم افزایش تولید مواد غذایی در جهان تا 60 درصد

برای سیرکردن 2 میلیارد نفر دیگر تا سال 2050 میلادی (1429 خورشیدی)، می‌بایست تولید مواد غذایی در جهان را تا 60 درصد و در کشورهای در حال توسعه تقریبا تا دو برابر افزایش داد. در پی تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن بر روی کشاورزی این شرایط پیچیده‌تر می‌شود.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1395ساعت انتشار : 15:32:18