اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 9 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:9

آغاز طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی

آغاز طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام ماه رمضان و سال نو با هدف حفظ سلامت مصرف‌کنندگان در این استان آغاز شد. به گزارش ایلنا، محمد فتاحی افزود: با توجه به در  پیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی طرح ویژه نوروزی، نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از 19 اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. وی ادامه داد: در این طرح 1905 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی، توسط 53 اکیپ ثابت و سیار متشکل از تعداد 102 نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اسفند 1402ساعت انتشار : 17:0:57