اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 30 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 29 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:1:2

جلوگیری از فساد موادغذایی با پد جاذب اکسیژن

جلوگیری از فساد موادغذایی با پد جاذب اکسیژن

مدیرعامل یکی از شرکت‌های زیرمجموعه انستیتو تحقیقات و تغذیه کل کشور از تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بسته‌های مواد غذایی خبر داد و گفت: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی می‌شود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود می‌بخشد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 شهریور 1397ساعت انتشار : 12:2:52
مدیرعامل یکی از شرکت‌های زیرمجموعه انستیتو تحقیقات و تغذیه کل کشور از تولید محصول جدید جاذب اکسیژن در بسته‌های مواد غذایی خبر داد و گفت: این محصول موجب ماندگاری مواد غذایی می‌شود و به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک می‌کند و به تبع آن امنیت غذایی در کشور را بهبود می‌بخشد.