بندرعباس- ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بسیاری ازمیوه های قاچاق به دلیل استفاده از سموم کاربردی ، مواد نگهدارنده و استفاده از گازهای شیمیایی برای زود رسیدن میوه، برای سلامت مصرف کننده گان مضر و خطرآفرین می باشد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 خرداد 1395ساعت انتشار : 9:12:26بندرعباس- ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: بسیاری ازمیوه های قاچاق به دلیل استفاده از سموم کاربردی ، مواد نگهدارنده و استفاده از گازهای شیمیایی برای زود رسیدن میوه، برای سلامت مصرف کننده گان مضر و خطرآفرین می باشد.