اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 10 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:0:56

نقش فناوری هسته‌ای روشی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

نقش فناوری هسته‌ای روشی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: فناوری هسته‌ای روشی راهبردی و علمی‌ در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی است که باید تلاش شود به درستی از آن بهره گرفته شود.

منبع خبر : تیتر 20 - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 خرداد 1402ساعت انتشار : 7:0:18
رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: فناوری هسته‌ای روشی راهبردی و علمی‌ در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی است که باید تلاش شود به درستی از آن بهره گرفته شود.