اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

ابتکار نوجوان بجنوردی

ابتکار نوجوان بجنوردی

مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1395ساعت انتشار : 15:58:35
مکائیل حمیدی از نانو ذرات نقره ، نایلونی ابداع کرده است که ماندگاری مواد غذایی را از سه به هفت روز افزایش می دهد