اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:44

طراحی برنامه ای برای پایش مستمر وضعیت غذا و تغذیه کشور

طراحی برنامه ای برای پایش مستمر وضعیت غذا و تغذیه کشور

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به اهمیتی که تغذیه و غذای سالم در سلامت مردم دارد ما به عنوان یک انستیتوی ملی، برنامه ای را طراحی کرده ایم که بتواند وضعیت غذا و تغذیه کشور را به صورت مستمر مورد پایش قرار بدهد.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 خرداد 1395ساعت انتشار : 14:12:22
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: با توجه به اهمیتی که تغذیه و غذای سالم در سلامت مردم دارد ما به عنوان یک انستیتوی ملی، برنامه ای را طراحی کرده ایم که بتواند وضعیت غذا و تغذیه کشور را به صورت مستمر مورد پایش قرار بدهد.