اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها

لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها

تهران - ایرنا - کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فنی ماهر و مجرب به منظور نظارت و کنترل عوامل بهداشتی کلی و همچنین رعایت اصول و شرائط مناسب تولید در واحدهای تولید مواد غذائی فست فود (غذاهای آماده) ، موجب کاهش نگرانی از کیفیت غذا می شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 تیر 1396ساعت انتشار : 15:12:22
تهران - ایرنا - کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فنی ماهر و مجرب به منظور نظارت و کنترل عوامل بهداشتی کلی و همچنین رعایت اصول و شرائط مناسب تولید در واحدهای تولید مواد غذائی فست فود (غذاهای آماده) ، موجب کاهش نگرانی از کیفیت غذا می شود.