اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:52

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو

تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 7:27:25
تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند.