اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 10 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:0:56

گروه صنعتی خوتکا وارد فاز تولید آزمایشی شد

گروه صنعتی خوتکا وارد فاز تولید آزمایشی شد

صنایع غذایی> اقتصادغذا - همزمان با ایام خجسته میلاد رسول اکرم (ص) وامام جعفرصادق (ع) شرکت صنایع غذایی شکرشکن مازندران از زیرمجموعه های گروه صنعتی خوتکا فاز آزمایشی تولید کیک، بیسکوییت، ویفر و کاپ کیک خود را آغاز کرد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 آبان 1400ساعت انتشار : 7:0:5
صنایع غذایی> اقتصادغذا - همزمان با ایام خجسته میلاد رسول اکرم (ص) وامام جعفرصادق (ع) شرکت صنایع غذایی شکرشکن مازندران از زیرمجموعه های گروه صنعتی خوتکا  فاز آزمایشی تولید کیک، بیسکوییت، ویفر و کاپ کیک خود را آغاز کرد. به گزارش روابط عمومی، این شرکت غذایی با بهره گیری از بروز ترین دستگا های تولیدی با استانداردهای بین المللی و استفاده از کارشناسان متخصص ومتعهد با حضور نمایندگان کمپانی های بزرگ کشور در عرصه صنایع غذایی وارد فاز تولید آزمایشی شد.بنا بر این گزارش، راه اندازی فاز آزمایشی تولید کیک، بیسکوییت، ویفر وکاپ کیک با هدف تکمیل سبد محصولات و نوآوری وخلاقیت در خلق محصول جدید ومنحصر به فرد و توجه به فاکتورهای سلامتی، معرفی طعم های جدید و حرکت جدی به سمت مشتری مداری صورت گرفته که این امر نشان از برداشتن گام های مهمی در ایجاد یک برند ملی وبین المللی خواهد بود.شایان ذکر است، شرکت شکرشکن مازندران از زیر مجموعه های گروه صنعتی خوتکا می باشد که در حاضر بیش از 300 نیرو در آن مشغول به کار هستند