چشم انداز تولید و قیمت جهانی برنج در سال زراعی (۲۰۲۳-۲۰۲۲)
برنج غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است و بیش از ۲۱ درصد کالری مصرفی جهانی را تشکیل می دهد. همچنین از مهم ترین غلات غذایی به ویژه در آسیا، اقیانوسیه و آفریقا است. بطوری که بسیاری از این کشورها به شدت به برنج وارداتی متکی هستند و پس از نیشکر و ذرت، مقام سومین کالای کشاورزی برتر جهان را دارد.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 دی 1401ساعت انتشار : 17:0:5