اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:0:57

کاهش خطر مرگ با افزایش پروتئین گیاهی در رژیم غذایی

کاهش خطر مرگ با افزایش پروتئین گیاهی در رژیم غذایی

ایرنا نوشت: مطالعات مختلف مضرات مصرف زیاد گوشت به ویژه گوشت قرمز را برای سلامتی نشان داده اند، تازه ترین بررسی ها نشان می دهد که جایگزینی حتی مقدار اندک پروتیین حیوانی با پروتیین گیاهی خطر مرگ ناشی از هر علتی را کاهش می دهد.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 مرداد 1395ساعت انتشار : 20:32:34
ایرنا نوشت: مطالعات مختلف مضرات مصرف زیاد گوشت به ویژه گوشت قرمز را برای سلامتی نشان داده اند، تازه ترین بررسی ها نشان می دهد که جایگزینی حتی مقدار اندک پروتیین حیوانی با پروتیین گیاهی خطر مرگ ناشی از هر علتی را کاهش می دهد.