اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:1:47

۴۸ درصد از برنج‌های مصرفی در بازار ایران تراریخته ژنتیکی است

۴۸ درصد از برنج‌های مصرفی در بازار ایران تراریخته ژنتیکی است

شفاآنلاین:تغذیه>استاد دانشکده علوم پایه گروه بیولوژی رشت گفت: ۴۸ درصد از برنج‌های متداول در بازار ایران حاوی پرومو‌تر P۳۵S بوده و تراریخته ژنتیکی هستند، در حالی که هیچ یک از نمونه‌های مورد آزمایش دارای برچسب گذاری نبودند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 اسفند 1394ساعت انتشار : 9:53:11
شفاآنلاین:تغذیه>استاد دانشکده علوم پایه گروه بیولوژی رشت گفت: ۴۸ درصد از برنج‌های متداول در بازار ایران حاوی پرومو‌تر P۳۵S بوده و تراریخته ژنتیکی هستند، در حالی که هیچ یک از نمونه‌های مورد آزمایش دارای برچسب گذاری نبودند.