اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 9:1:5

نامطلوب بودن شرایط کشت دوم ذرت در برزیل ناشی از گسترش یخبندان

نامطلوب بودن شرایط کشت دوم ذرت در برزیل ناشی از گسترش یخبندان

مواد غذایی> اقتصاد غذا - پیشروی جبهه هوای سرد در سائوپائولو و بروز یخبندان‌ها، علتی برای تلفات شدید محصول دوم ذرت در ایالت سائوپائولو تلقی می‌گردد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 شهریور 1400ساعت انتشار : 14:0:47
مواد غذایی> اقتصاد غذا - پیشروی جبهه هوای سرد در سائوپائولو و بروز یخبندان‌ها، علتی برای تلفات شدید محصول دوم ذرت در ایالت سائوپائولو تلقی می‌گردد. به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، و به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران، در برخی مناطق، عمدتا در شمال و شمال غرب ایالت ، میزان کلی محصول از دست‌رفته مشخص است. منبع این اطلاعات از یازدهمین نظرسنجی محصول 2020/2021 Crop of Grains ، که سه شنبه هفته گذشته توسط شرکت تامین ملی (Conab) منتشر شده، می‌باشد.لازم به یادآوری است در سائوپائولو، کاشت محصول دوم ذرت، بیشتر بین ماه های ژانویه و مارس انجام می‌شود. در نتیجه، بیشتر دانه‌ها در مرحله پر شدن و بلوغ به دلیل مسائل اقلیمی با خشکسالی و سرمازدگی مواجه گردیدند. این امر به شدت بهره‌وری تولید و همچنین کیفیت دانه را تحت تاثیر قرار داده است.  در همین راستاConab تخمین می‌زند که تولید ذرت دوم در سائوپائولو 1.4 میلیون تن خواهد بود که نشان دهنده کاهش 38.8 درصدی نسبت به محصول قبلی است. این در حالی است که سطح زیرکشت در همین دوره حدود 3.6 درصد  رشد داشته است. از این‌رو کاهش بهره وری بر اساس کاهش میزان تولید و افزایش سطح زیرکشت حدود 40.9 درصد کمتر از چرخه گذشته ارزیابی می‌گردد. کل ذرتکل تولید ذرت در سائوپائولو ، با احتساب برآورد اولین برداشت ، 3.27 میلیون تن خواهد بود - که 22.2 درصد در مقایسه با نتیجه به دست آمده در سال 2019/20 کاهش یافته است. کل سطح زیر کشت 885 هزار هکتار بود و میانگین بهره وری تقریباً 3.7 هزار کیلوگرم در هکتار که این میزان بهره‌وری 23.4 درصد کمتر از میزان مشاهده در سال 2019/20 بوده است.