اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:1:50

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی با فرهنگ سازی

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی با فرهنگ سازی

تهران- ایرنا- اسراف و اتلاف مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود، بر پایه گزارش های منتشرشده به وسیله سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) در جهانی که900 میلیون تن از گرسنگی رنج می‌برند، یک‌سوم از مواد غذایی تولید شده به وسیله انسان ها هدر می‌رود. این امر از زیان اقتصادی صرف فراتر است و کشورها برای اصلاح الگوی مصرف باید به فرهنگ سازی اقدام کنند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 خرداد 1395ساعت انتشار : 8:32:23
تهران- ایرنا- اسراف و اتلاف مواد غذایی از مهم ترین عوامل تهدید کننده در مسیر دستیابی به توسعه پایدار محسوب می شود، بر پایه گزارش های منتشرشده به وسیله سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) در جهانی که900 میلیون تن از گرسنگی رنج می‌برند، یک‌سوم از مواد غذایی تولید شده به وسیله انسان ها هدر می‌رود. این امر از زیان اقتصادی صرف فراتر است و کشورها برای اصلاح الگوی مصرف باید به فرهنگ سازی اقدام کنند.