اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 7 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 6 خرداد ماه 1403 ساعت: 17:0:25

از مصرف غذای کپک زده به شدت بپرهیزید

از مصرف غذای کپک زده به شدت بپرهیزید

ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را می‌شود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه می‌دهد. خبرآنلاین، محمد هاشمی می‌گوید: «کپک‌ها از دسته قارچ‌ها هستند که در شرایط خاص می‌توانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی رشد می‌کنند خطر چندانی ندارند، اما برخی از کپک‌ها هستند که سمی با عنوان مایکوتوکسین از خودشان ترشح می‌کنند.»

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 بهمن 1402ساعت انتشار : 17:1:50