اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:0:57

۶۰ درصد فراورده‌های غذایی کشور به چراغ راهنمایی مصور شدند

۶۰ درصد فراورده‌های غذایی کشور به چراغ راهنمایی مصور شدند

رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیه‌ای در فرآورده‌های غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 12:32:23
رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح برخی اقدامات انجام شده در جهت درج چراغ راهنمای تغذیه‌ای در فرآورده‌های غذایی، گفت: هدفگذاری ما این است که تا سال ۲۰۲۵ میزان مصرف نمک و سدیم را ۳۰ درصد کاهش دهیم و در عین حال اقدامی انجام دهیم تا دیابت به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد.