اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 13 آذر ماه 1402
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 13 آذر ماه 1402 ساعت: 19:0:12

آغاز خوداتکایی در دانه های روغنی

آغاز خوداتکایی در دانه های روغنی

سعیده نبی‌زاده: صنعت روغنکشی بعد از دوران رکودی که چند سال با آن مواجه بود با بهبود شرایط تولید روبه‌رو شده است. در سال ۹۲ کارخانه‌های روغنکشی با ۸ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کردند، اما امروز بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد از ظرفیت آنها فعال است که در صورت فعال شدن حداکثری، بخشی از آن حتی بیش از نیاز کشور است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 شهریور 1401ساعت انتشار : 12:0:14