اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 26 آذر ماه 1397
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 26 آذر ماه 1397 ساعت: 7:1:37

کاهش قیمت های ذرت و سویا در بورس شیکاگو به پایین ترین سطح دو هفته گذشته

کاهش قیمت های ذرت و سویا در بورس شیکاگو به پایین ترین سطح دو هفته گذشته

مواد غذایی> اقتصاد غذا - بر مبنای گزارش وزارت کشاورزی آمریکا که روز جمعه مورخ دهم اوت منتشر گردید میزان برداشت سویا و ذرت از آنچه قبلا پیش بینی می شد فراتر می رود، بهبود شرایط آب و هوایی عامل اصلی افزایش برداشت این دو محصول است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مرداد 1397ساعت انتشار : 12:0:3
مواد غذایی> اقتصاد غذا -  بر مبنای گزارش وزارت کشاورزی آمریکا که روز جمعه مورخ دهم اوت منتشر گردید میزان برداشت سویا و ذرت از آنچه قبلا پیش بینی می شد فراتر می رود، بهبود شرایط آب و هوایی عامل اصلی افزایش برداشت این دو محصول است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، افزایش تولید داخلی سویا بر میزان موجودی این محصول می افزاید. جنگ تجاری آمریکا و چین گرچه به بازار این محصولات آسیب رسانده است ، اما تقاضای بالا برای ذرت ، عرضه این محصول را کنترل می کند. طبق گزارش وزارت کشاورزی آمریکا تولید سویا رشدی بی سابقه داشته است و میزان بازدهی کشت ذرت نیز رکورد گونه بوده است. از این رو نرخ های پیش فروش سویا و ذرت در بورس شیکاگو به پایین ترین سطح در دو هفته گذشته رسیده است.اما تولید گندم جهان به علت گرمای شدید و خشکی هوا کاهش یافته است.صادرات سویای آمریکا در سال کشاورزی 2019 – 2018 به 2.06 میلیارد بوشل می رسد گرچه از میزان صادرات سال 2018-2017 پایین تر است.