اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان با بهبود ژنتیکی ارتقا می یابد

کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان با بهبود ژنتیکی ارتقا می یابد

تهران- ایرنا- رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت اجرای پروژه سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) برای بهبود ژنتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان در ایران، گفت: با اجرای این پروژه تولید و کیفیت پرورش این ماهی در ایران بسیار ارتقا می یابد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 بهمن 1395ساعت انتشار : 13:22:24
تهران- ایرنا- رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت اجرای پروژه سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (فائو) برای بهبود ژنتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان در ایران، گفت: با اجرای این پروژه تولید و کیفیت پرورش این ماهی در ایران بسیار ارتقا می یابد.