اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:6

تقدیر وزیر بهداشت از انجمن کره گیاهی برای ارتقای سلامت محصولات

تقدیر وزیر بهداشت از انجمن کره گیاهی برای ارتقای سلامت محصولات

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - وزیر بهداشت با اهدای تندیس به سیامک ربیعی عضو هیات مدیره انجمن کره گیاهی از تلاش های این انجمن جهت ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات تقدیر کرد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مهر 1396ساعت انتشار : 22:2:18
صنایع غذایی>  اقتصاد غذا - وزیر بهداشت با اهدای تندیس  به سیامک ربیعی عضو هیات مدیره انجمن کره گیاهی از  تلاش های این انجمن جهت ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات تقدیر کرد. به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت صبح امروزو در مراسم روز جهانی غذا از انجمن کره گیاهی ایران به دلیل همراهی و همگامی  با سیاست های کلان نظام سلامت و وزارت بهداشت در جهت کاهش ایزومر ترانس و اسیدهای چرب اشباع در کره گیاهی و رساندن آنها به میزان استاندارد جهانی تقدیر کرد.گفتنی است اعضای هیات مدیره و به ویژه ریاست هیات مدیره انجمن کره گیاهی طی سالهای اخیر تلاشهای جدی و مصرانه ای در جهت بهبود کیفیت محصولات و همراهی با سیاست های دولت  داشته اند.