اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:3:39

سطح زیر کشت محصول ارگانیک در کهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

سطح زیر کشت محصول ارگانیک در کهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

گچساران - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویرگفت: سطح زیر کشت محصول ارگانیک در استان امسال نسبت به سال گذشته بیش از 25درصد افزایش یافت.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1395ساعت انتشار : 11:43:6
گچساران - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویرگفت: سطح زیر کشت محصول ارگانیک در استان امسال نسبت به سال گذشته بیش از 25درصد افزایش یافت.