اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 14 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 13 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:2

رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر

رویکرد جدید پگاه برای افزایش مصرف سرانه شیر

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان اصلی ترین بازیگر حوزه لبنیات کشور با رویکرد تبلیغاتی نوین و ارائه محصولات جدید و منحصر به فرد، در صدد افزایش مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 آذر 1394ساعت انتشار : 13:22:19
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) به عنوان اصلی ترین بازیگر حوزه لبنیات کشور با رویکرد تبلیغاتی نوین و ارائه محصولات جدید و منحصر به فرد، در صدد افزایش مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس» در حالیکه رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو  سرانه مصرف شیر برای هر نفر در سال 60 تا 90 لیتر اعلام می کند و معتقد است باید این میزان  را 50 درصد افزایش دهیم.شرکت صنایع شیر ایران با نام تجاری پگاه به عنوان پر افتخار ترین شرکت فعال در صنایع لبنی کشور، رسالت خود را بهبود بهداشت و تغذیه مردم دانسته و اعلام کرده است: مهمترین هدف مجموعه ترمیم نگاه آحاد جامعه به اهمیت بالای فرآورده های لبنی در سبد خانوار است.