اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 11 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 10 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:59

ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار است

ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار است

رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام اینکه ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار این مؤسسه است، گفت: ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور، ایجاد پایلوت‌های الگویی در ۱۵ استان کشور و جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab)مؤسسه برخی از مهم‌ترین اقدامات در دست اجرای مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی است.  به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان تات، حسین دهقانی سانیج به مناسبت روز ملی گندم و نان و در جلسه کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان مؤسسه در تبیین سیاست‌ها و راهبردهای سال جدید مؤسسه بیان کرد: ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور با محوریت تولید نان از آردهای کامل به طور جدی در دستور کار سال جاری قرار دارد و برنامه‌ریزی برای تدوین دستورالعمل‌ها، انتقال دانش فنی موجود و اجرای پایلوت‌های الگویی تولید نان باکیفیت در 15 مرکز دارای بخش تحقیقات فنی و مهندسی در دست اجرا است.  دهقانی افزود: بر اساس مذاکرات به عمل آمده، سازمان جهاد کشاورزی 8 استان کشور برای مشارکت با موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در زمینه ارتقا کمی و کیفی نان‌های کشور اعلام آمادگی کرده‌اند.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 فروردین 1403ساعت انتشار : 17:0:54