اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:25

سرخ کردن ماهی با روغن زیتون خواص آن را افزایش می دهد

سرخ کردن ماهی با روغن زیتون خواص آن را افزایش می دهد

شفا آنلاین>تغذیه>مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 تیر 1395ساعت انتشار : 11:23:20
شفا آنلاین>تغذیه>مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.