اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:55

پایان فقر و گرسنگی از مسیر "اهداف توسعه پایدار" سازمان ملل/ سه‌چهارم از آمار فقر در مناطق روستایی است/ لزوم افزایش تولید مواد غذایی در جهان تا 60 درصد

پایان فقر و گرسنگی از مسیر

برای سیر کردن دو میلیارد نفر دیگر تا سال 2050 میلادی (1429 خورشیدی)، باید تولید مواد غذایی در جهان را تا 60 درصد و در کشورهای در حال توسعه تقریباً تا دو برابر افزایش داد. در پی تغییرات آب و هوایی و تأثیرات آن روی کشاورزی این شرایط پیچیده‌تر می‌شود.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 آبان 1395ساعت انتشار : 16:2:18