اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:44

استقرار روش‌های شناسایی آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی در کشور

استقرار روش‌های شناسایی آلاینده‌ها و تقلبات مواد غذایی در کشور

با اجرای طرح ملی پایش آلاینده‌های مواد غذایی، اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد که این مرکز تاکنون با بهره‌گیری از ارتباطات داخلی و بین‌المللی موفق به استقرار روش‌های شناسایی آلاینده‌ها و تقلبات در مواد غذایی شده است.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 آبان 1395ساعت انتشار : 16:12:57
با اجرای طرح ملی پایش آلاینده‌های مواد غذایی، اقدام به تاسیس مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شد که این مرکز تاکنون با بهره‌گیری از ارتباطات داخلی و بین‌المللی موفق به استقرار روش‌های شناسایی آلاینده‌ها و تقلبات در مواد غذایی شده است.