اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:30

اجرای بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در زمینه زعفران

اجرای بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در زمینه زعفران

رییس مؤسسه پژوهشي علوم صنایع غذایی گفت: بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در زمینه زعفران با هدف فرآوری و ایجاد ارزش افزوده از این محصول استراتژیک اجرا مي شود.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 شهریور 1401ساعت انتشار : 11:0:56
رییس مؤسسه پژوهشي علوم صنایع غذایی گفت: بیش از ۶۰ طرح پژوهشی کاربردی در زمینه زعفران با هدف فرآوری و ایجاد ارزش افزوده از این محصول استراتژیک اجرا مي شود.