شفاآنلاین>سلامت >تغذیه>محققان دانشگاه الینوینزدر ایالات متحده آمریکا به پژوهش در حوزه مواد غذایی و طبخ آن ها به وسیله روغن یا همان سرخ کردنی ها پرداختند . در این پژوهش آن ها از فرایند سرخ شدن مواد غذایی تصاویر میکرو ایکس ری تهیه کردند .
منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 اسفند 1394ساعت انتشار : 10:53:17شفاآنلاین>سلامت >تغذیه>محققان دانشگاه الینوینزدر ایالات متحده آمریکا به پژوهش در حوزه مواد غذایی و طبخ آن ها به وسیله روغن یا همان سرخ کردنی ها پرداختند . در این پژوهش آن ها از فرایند سرخ شدن مواد غذایی تصاویر میکرو ایکس ری تهیه کردند .