اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:3:39

چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

چرا نباید چای را پررنگ بنوشیم؟

متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، در بروز زخم معده مؤثر است.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 فروردین 1395ساعت انتشار : 11:8:7
متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و به دلیل ماهیت اسیدی، در بروز زخم معده مؤثر است.