اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:7

رییس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی:-جدول پاکی گندم ناپاک است!/ باید اطمینان مردم به صنایع غذایی را برگردانیم

رییس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی:-جدول پاکی گندم ناپاک است!/ باید اطمینان مردم به صنایع غذایی را برگردانیم

صنایع غذایی< اقتصاد غذا - جدول پاکی گندم مبنی بر الزام به خرید 7 درصد خاک و 10 درصد افت مجاز در گندم های داخلی باعث افت کیفیت آرد و نان کشور شده است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 آبان 1396ساعت انتشار : 18:52:18
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - جدول پاکی گندم مبنی بر الزام به خرید 7 درصد خاک و 10 درصد افت مجاز در گندم های داخلی باعث افت کیفیت آرد و نان کشور شده است.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، محمدرضا مرتضوی رییس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان  ضمن بیان مطلب فوق افزود:گندم به صورت معمولی هیچ گاه هفت درصد خاک ندارد و ما بر این اعتقاد هستیم به دلیل وجود جدول پاکی و شیوه نادرست خرید تضمینی گندم، متاسفانه گندم تحویلی به مراکزی خرید و کارخانجات با 7 درصد خاک مخلوط می شود.وی تصریح کرد: جدول پاکی گندم در واقع جدول ناپاکی سات که باعث می شود تقلب در فرآیند زنجیره گندم و آرد نهادینه شود.مرتضوی با اشاره به صحبتهای اخیر مبنی بر بی کیفیت بودن گندم های داخلی خاطر نشان کرد: گندم داخلی از کیفیت مناسبی برخوردار است به طوری که در کشور برای همه صنایع مصرف کننده آرد گندم مطلوب وجود دارد.رییس هیات مدیره کانون صنایع غذایی متذکر شد: گندم سخت ونرم در کشور به اندازه مورد نیاز تولید می شود و گندم تولیدی در استانهای گلستان، فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی و غربی از کیفیت مطلوبی برخوردار است.وی تصریح کرد: دولت باید یارانه زراعت  و کشاورزی را از قیمت گندم، آرد و نان جدا کند تابتوان در بازاری رقابتی کیفیت گندم، آرد و نان و سایر محصولات آردی را ارتقاء داد.مرتضوی با اشاره به هجمه های ایجاد شده علیه صنایع غذایی طی سالهای اخیر گفت: اظهارات غیر کارشناسی و غیر مسوولانه در خصوص  کیفیت محصولات غذایی و به ویژه نان باعث برهم خوردن سلامت روانی جامعه می شود و باید تلاش کرد اطمینان مردم به صنایع غذایی برگردد.وی گفت: نانهای سنتی ایرانی ازبهترین نانهای دنیا به شمار می رود و نمایشگاه نان فرصتی است تا بتوان  دستاوردهای صنعت آرد و نان در کشور را برای مخاطبان معرفی کرد.