اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

ساخت نانومکمل‌های غذایی برای بهبود تولید گوشت بلدرچین

ساخت نانومکمل‌های غذایی برای بهبود تولید گوشت بلدرچین

محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکمل‌های غذایی ساخته‌اند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1395ساعت انتشار : 19:8:17
محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکمل‌های غذایی ساخته‌اند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.