محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکملهای غذایی ساختهاند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1395ساعت انتشار : 19:8:17محققان دانشگاه گیلان در طرحی آزمایشگاهی به درخواست یک شرکت ایرانی، مکملهای غذایی ساختهاند که قابلیت بهبود تولید گوشت بلدرچین را دارد؛ این نتایج در بخش کشاورزی و صنعت پرورش دام و طیور و به ویژه صنعت پرورش بلدرچین قابل کاربردند.