اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:57

مواد نگهدارنده در مواد غذایی عامل بروز بیماریهای ساده تا صعب‌العلاج

مواد نگهدارنده در مواد غذایی عامل بروز بیماریهای ساده تا صعب‌العلاج

با وجود اینکه گفته می‌شود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمی‌تواند به خوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و باعث بروز بیماری‌های ساده تا صعب العلاج می‌شوند

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 مرداد 1396ساعت انتشار : 19:52:33
با وجود اینکه گفته می‌شود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمی‌تواند به خوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و باعث بروز بیماری‌های ساده تا صعب العلاج می‌شوند