اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:2:36

همزمان با هفته ملی مهارت صورت گرفت/-پگاه تهران پروانه بهره برداری مرکز آموزش را دریافت کرد

همزمان با هفته ملی مهارت صورت گرفت/-پگاه تهران پروانه بهره برداری مرکز آموزش را دریافت کرد

صنایع غذایی> اقتصاد غذا- همزمان با فرا رسیدن هفته ملی مهارت، پروانه بهره برداری مرکز آموزش جوار کارگاهی به شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران اعطا شد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مرداد 1399ساعت انتشار : 7:0:5
صنایع غذایی> اقتصاد غذا- همزمان با فرا رسیدن هفته ملی مهارت، پروانه بهره برداری مرکز آموزش جوار کارگاهی به شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران اعطا شد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس» به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه )، شنبه ۴ مرداد ، با حضور حسینعلی امیری معاون پارلمانی ریاست جمهوری و علی اوسط هاشمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور، پروانه بهره برداری مرکز آموزش جوار کارگاهی، به سید جعفر میر مدیر عامل پگاه تهران اهدا شد .حسینعلی امیری معاون امور مجلس ریاست جمهوری، هدف از این مجوز را ارائه آموزش های مهارتی مطابق با استانداردهای بین المللی، رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان، ایجاد بانک اطلاعات مهارت آموختگان و توسعه همکاری با سازمان های مردم نهاد برشمرد و افزود، محور توسعه، انسان خلاق و مبتکر با نگاه نو در عرصه های اجتماعی، سیاسی و غیره است .در این مراسم، سید جعفر میر مدیر عامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران، ضمن تاکید بر توسعه پایدار برای نسل های آینده ، پگاه را پیشگام در توسعه پایدار خواند و تصریح کرد: در این شرکت در حوزه آموزش، تلاشهای زیادی صورت گرفته که بیش از ۸۰ درصد از آموزش ها با همکاری سازمان فنی و حرفه ای بوده است .مهناز خدایی معاون آموزش و تحقیق توسعه پگاه تهران ، در خصوص مزایای تاسیس این مرکز، به بهره مندی بیشتر همکاران از آموزش های استاندارد فنی حرفه ای و افزایش مهارت و توانمندی منابع انسانی و ارتقای سطح دانش اشاره کرد .گفتنی است، در این مراسم مجوز آموزش جوارکارگاهی و بین کارگاهی به ۴۴ بنگاه اقتصادی ، تخصیص یافت .