اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 8 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:49

برگزاری دوره آموزشی تغذیه سالم ویژه بانوان شاغل وزارت جهاد کشاورزی

برگزاری دوره آموزشی تغذیه سالم ویژه بانوان شاغل وزارت جهاد کشاورزی

دوره آموزشی تغذیه سالم به همت کمیسیون بانوان شاغل وزارت جهاد کشاورزی برای جمعی از بانوان شاغل این وزارتخانه امروز در سالن نعمتی جم برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، این دوره آموزشی با هدف بهبود وضعیت تغذیه و رژیم غذایی مناسب برای ارتقای سلامت و تندرستی افراد برپا شد. در این دوره آموزشی، دکتر عزیزا... کمال‌زاده مشاور تغذیه برنامه جهانی غذای سازمان ملل و عضو هیات علمی دانشگاه با بیان این که رژیم غذایی باید به صورت گام به گام و با ورزش انجام شود، گفت: برای اجرای رژیم غذایی مناسب، سه اصل تنوع، تعادل و تناسب در تغذیه باید رعایت شود. وی افزود: تغذیه متعادل، تغییر عادات غذایی و کاهش مصرف غذاهای چرب و قندها و استفاده 70 درصدی از منابع گیاهی و 30 درصد از منابع حیوانی در سفره غذایی، می‌توان عوارض بیماری‌ها در انسان را کاهش داد. مشاور تغذیه، شیر را کاملترین و بهترین ماده غذایی برشمرد و گفت: مصرف شیر و فرآورده‌های آن، میوه‌جات و سبزیجات در گروه‌های سنی مختلف بویژه در شرایط آلودگی هوا، توصیه می‌شود زیرا مصرف آن در روز می‌تواند حدود 80 درصد سموم را از بدن دفع کند. به گفته وی، با استفاده از گروه‌های اصلی غذایی به صورت روزانه، می‌توان در جهت تغذیه سالم کوشید. کمال‌زاده به معرفی ویتامین‌های مورد نیاز بدن و منابع غذایی آنها پرداخت و خاطرنشان کرد: کمبود هر کدام از این ویتامین‌ها، کلسیم، ید و ... می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های مختلف در بدن شود بنابراین با تغذیه سالم، استفاده از مکمل‌های غذایی و رساندن ویتامین‌های مورد نیاز به بدن می‌توان در جهت سلامت فردی تلاش کرد.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 بهمن 1394ساعت انتشار : 14:17:27
دوره آموزشی تغذیه سالم به همت کمیسیون بانوان شاغل وزارت جهاد کشاورزی برای جمعی از بانوان شاغل این وزارتخانه امروز در سالن نعمتی جم برگزار شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، این دوره آموزشی با هدف بهبود وضعیت تغذیه و رژیم غذایی مناسب برای ارتقای سلامت و تندرستی افراد برپا شد. در این دوره آموزشی، دکتر عزیزا... کمال‌زاده مشاور تغذیه برنامه جهانی غذای سازمان ملل و عضو هیات علمی دانشگاه با بیان این که رژیم غذایی باید به صورت گام به گام و با ورزش انجام شود، گفت: برای اجرای رژیم غذایی مناسب، سه اصل تنوع، تعادل و تناسب در تغذیه باید رعایت شود. وی افزود: تغذیه متعادل، تغییر عادات غذایی و کاهش مصرف غذاهای چرب و قندها و استفاده 70 درصدی از منابع گیاهی و 30 درصد از منابع حیوانی در سفره غذایی، می‌توان عوارض بیماری‌ها در انسان را کاهش داد. مشاور تغذیه، شیر را کاملترین و بهترین ماده غذایی برشمرد و گفت: مصرف شیر و فرآورده‌های آن، میوه‌جات و سبزیجات در گروه‌های سنی مختلف بویژه در شرایط آلودگی هوا، توصیه می‌شود زیرا مصرف آن در روز می‌تواند حدود 80 درصد سموم را از بدن دفع کند. به گفته وی، با استفاده از گروه‌های اصلی غذایی به صورت روزانه، می‌توان در جهت تغذیه سالم کوشید. کمال‌زاده به معرفی ویتامین‌های مورد نیاز بدن و منابع غذایی آنها پرداخت و خاطرنشان کرد: کمبود هر کدام از این ویتامین‌ها، کلسیم، ید و ... می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های مختلف در بدن شود بنابراین با تغذیه سالم، استفاده از مکمل‌های غذایی و رساندن ویتامین‌های مورد نیاز به بدن می‌توان در جهت سلامت فردی تلاش کرد.