اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:44

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 خرداد 1395ساعت انتشار : 0:12:24
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: شهروندان برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردن استفاده کنند.