اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 1 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 1 خرداد ماه 1403 ساعت: 9:0:48

پسته سیاه، عامل بروز سرطان‌های دستگاه گوارش/ وبا در کمین گردوی تازه دستفروشان

پسته سیاه، عامل بروز سرطان‌های دستگاه گوارش/ وبا در کمین گردوی تازه دستفروشان

رئیس انجمن علوم صنایع غذایی ایران گفت: مصرف گردو‌های تازه دستفروشان اولین عامل انتقال بیماری وبا در کشور است.همچنین پسته‌های سیاه شده مغازه‌ها نیز می‌تواند منجر به سرطان‌های دستگاه گوارشی شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مرداد 1396ساعت انتشار : 7:13:25
رئیس انجمن علوم صنایع غذایی ایران گفت: مصرف گردو‌های تازه دستفروشان اولین عامل انتقال بیماری وبا در کشور است.همچنین پسته‌های سیاه شده مغازه‌ها نیز می‌تواند منجر به سرطان‌های دستگاه گوارشی شود.