اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 5 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:8

استفاده از ظروف مسی فاقد لعاب زیان بار است

استفاده از ظروف مسی فاقد لعاب زیان بار است

قزوین - ایرنا - کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت قزوین استفاده از ظروف مسی فاقد لعاب را زیان بار دانست و گفت: یکی از ضررهای این ظروف اکسید شدن آنها است که بسیار خطرناک می باشد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 اسفند 1397ساعت انتشار : 7:0:55
قزوین - ایرنا - کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت قزوین استفاده از ظروف مسی فاقد لعاب را زیان بار دانست و گفت: یکی از ضررهای این ظروف اکسید شدن آنها است که بسیار خطرناک می باشد.