اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:8

افزایش ماندگاری مواد غذایی با نانوفیلم‌های محققان ایرانی

افزایش ماندگاری مواد غذایی با نانوفیلم‌های محققان ایرانی

محققان دانشگاه آزاد با همکاری دانشگاه تبریز فیلم‌های بسته‌بندی ضدمیکروبی در صنعت غذایی عرضه کردند که سبب کاهش بار میکروبی مواد غذایی مختلف مانند پنیر و محصولات دیگر می‌شود.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 اسفند 1395ساعت انتشار : 10:43:25
محققان دانشگاه آزاد با همکاری دانشگاه تبریز فیلم‌های بسته‌بندی ضدمیکروبی در صنعت غذایی عرضه کردند که سبب کاهش بار میکروبی مواد غذایی مختلف مانند پنیر و محصولات دیگر می‌شود.