اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:3:39

افزایش ماندگاری مواد غذایی با بسته بندی نانو کامپوزیتی محققان کشور

افزایش ماندگاری مواد غذایی با بسته بندی نانو کامپوزیتی محققان کشور

محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با بهره‌گیری همزمان از دو نوع نانوذره رس و اکسید آهن موفق به بهبود خواص مواد پلیمری مورد استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی شده‌اند

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مرداد 1395ساعت انتشار : 12:37:20